Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2020

Dagtochten 2020

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Annulering dagtochten

maandag 18 mei 2020, 14:55:00

In verband met de maatregelen die betrekking hebben op het coronavirus zijn alle dagtochten die gepubliceerd staan op deze site geannuleerd.

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 79,75 p.p. *

Sfeer proeven in Den Bosch en een rondvaart met Oude Dirk

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland-dagtocht
donderdag 25 juli 2019
Direct reserveren

Donderdag 25 juli 2019

Sfeer proeven in 's-Hertogenbosch

Bossche bol proeven en een rondvaart met de Oude Dirk

In 's-Hertogenbosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het is een stad waar historische en moderne monumenten elkaar afwisselen. Een prachtige vestingstad met een typische Bossche gastvrijheid. De officiële schrijfwijze van de naam van deze stad is 's-Hertogenbosch, maar in het dagelijkse taalgebruik wordt Den Bosch het meest gebruikt.

Al voor het begin van de twintigste eeuw werd in ‘s-Hertogenbosch de Bossche bol gemaakt door banketbakker Lambermont. De naam “Bossche bol” is pas in de loop der tijd ingeburgerd geraakt, met de toenemende populariteit van de lekkernij buiten de stadsgrenzen en ook het exacte recept verschilt van bakker tot bakker. Bij Bakkerij Royal gaat u proeven en kunt u zelf zien hoe ze gemaakt worden. ‘s-Hertogenbosch is één van de oudste steden van Nederland.

Met de rondvaartboot de “Oude Dirk” maakt u een rondvaart. Vanuit het centrum vaart u via de Dommel naar de Dieze. Op deze route passeert u de mooie citadel, de oude oliemolen en het oude handelscentrum van ‘s-Hertogenbosch, daarna via het buitengebied richting het mooie Engelen.

Vanaf de opstapadressen gaat de rit rechtstreeks naar ‘s- Hertogenbosch. Bij Bakkerij Royal staat de koffie met Bossche bol voor u klaar. Op kleine loopafstand geniet u, in een gezellige Bistro, van de lunch-koffietafel. U zou het beter een “museumbistro” kunnen noemen. Overal staan wijwatervaatjes, peper en zoutstellen. Ook staan er kerkbanken, Maria beeldjes, ornamenten en hangen er oude spiegels uit de Katholieke Kerk.

Na de lunch stapt u in de Oude Dirk voor een mooie rondvaart door de historische stad en zijn omgeving. Uiteindelijk komt u weer terug bij het centrum. Uiteraard heeft u nog tijd voor een kleine wandeling of om een terrasje te pakken. In een gezellig restaurant wordt deze dag afgesloten met een prima diner. Rond 20.30 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Houdt u er wel rekening mee dat er enkele kleine stukjes gelopen moeten worden!

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met Bossche bol

* Lunch-koffietafel

* Rondvaart met de Oude Dirk

* Driegangendiner

De prijs van deze dagtocht is: € 79,75 p.p.

Reiscode D9-07-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.