Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2020

Dagtochten 2020

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Nieuw aanbod reizen en dagtochten voor 2020!

dinsdag 05 februari 2019, 14:15:00

Bekijk onze pagina's 'Reizen' en 'Dagtochten' voor mooie meerdaagse reizen en compleet verzorgde dagtochten.

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 110,00 p.p. *

Spectaculaire Amstelcruise tijdens Sail Amsterdam

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland-dagtocht
zaterdag 15 augustus 2020
Direct reserveren

Zaterdag 15 augustus 2020

Spectaculaire Amstelcruise tijdens Sail Amsterdam

Een prachtig schouwspel met schitterende schepen van allerlei allure!

Sail Amsterdam is één van de grootste evenementen van de stad en vindt eens in de vijf jaar plaats. Vanuit de hele wereld meren tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere monumentale zee zeilschepen af in de haven van Amsterdam. Een uniek indrukwekkend schouwspel wat u niet mag missen!

Vanaf de opstapadressen gaat u op weg naar Noord-Holland. De rit gaat allereerst naar een restaurant voor de koffie met lekker gebak. Na de koffie volgt er een mooie, toeristische route. Rond het middaguur komt u aan bij het restaurant waar een driegangendiner voor u gereserveerd is. Daarna gaat de rit naar de haven van Diemen. Bij Rederij Hattem scheept u in voor uw Amstelcruise om een prachtig deel van de Sail te zien!

U wordt aan boord ontvangen met een kopje koffie of thee. Uw vier uur durende vaarttocht gaat vanuit Diemen, de Venserkade, over de Weespertrekvaart naar Driemond, waar u door het sluisje Driemond op het Amsterdam-Rijn kanaal komt. Dan gaat de vaart naar Amsterdam en het IJ. U vaart verder langs het filmmuseum The Eye en het Centraal Station, om dan te keren en terug te varen naar het Oosterdok. De vaart gaat verder voor de IJ-haven langs, waar de prachtige Tall Ships liggen, het Oosterdok in. De IJ-haven is voor ons niet opengesteld tijdens deze vaarttocht.

Vervolgens vaart u het centrum van Amsterdam in. Op de nieuwe Herengracht komt u langs de Hortus, het Jonas Daniel Meijerplein met de Dokwerker, de Mozes en Aäronkerk, het Joodse museum en de Hermitage. Daar komt u uit op de Amstel bij de Stopera, onder de Magere brug door, via de Amstel sluizen, waar u het Koninklijk Theater Carré ziet en het Amstel Hotel. Bij de Rembrandt toren en via de Omval komt u dan weer op de Weespertrekvaart om het rondje compleet te maken.

Tijdens uw vaarttocht wordt er een uitgebreid bittergarnituur geserveerd en de drankjes zijn onbeperkt! Als afsluiter van deze mooie cruise wordt u nog getrakteerd op een broodje kroket. Rond 20.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Driegangendiner

* Kofie of thee aan boord

* Bittergarnituur aan boord

* Onbeperkt drankjes aan boord

* Broodje kroket

.

De prijs van deze dagtocht is: € 110,00 p.p.

Reiscode D9-08-2020

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.