Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 58,75 p.p. *

Kerstshoppen in Münster

Dagtochten / Alle dagtrips / Duitsland
zaterdag 10 december 2022
Direct reserveren

Zaterdag 11 december 2021

Kerstshoppen in Münster

Ontdek hoe mooi de geweldige kerstmarkt van Münster is. U kunt in Münster niet alleen genieten van de kerstmarkt, de stad leent zich ook prima om te kerstshoppen. Vanuit de kerstmarkt wandelt u gemakkelijk naar de vele sfeervolle winkels in de stad.

Vijf verschillende kerstmarkten met rond de 300 kraampjes nodigen u uit om gezellig te slenteren langs de kraampjes, met al hun koopwaar aan snuisterijen en hebbedingen.

Op het culinaire vlak komt u op deze kerstmarkten niets te kort. Uiteraard kunt u genieten van seizoenlekkernijen zoals; kerstbrood, koekjes, glühwein, chocolade en appelpannenkoeken.

Vanaf de instapadressen gaat de reis naar Duitsland, onderweg is er in de touringcar heerlijk vers gezette koffie of thee en wordt u getrakteerd op iets kerstlekkers. Aangekomen in Münster heeft u ruimschoots de gelegenheid om de over de kerstmarkt te wandelen of om te shoppen in de stad.

In de namiddag wordt u bij de touringcar verwacht voor de terugreis. In een restaurant in Nederland wordt deze dag afgesloten met een driegangendiner. Op de terugreis ontvangt u een kerstpresentje. Rond 20.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Koffie of thee met kerstlekkers in de touringcar

* Driegangendiner

* Kerstpresentje

De prijs van deze dagtocht is: € 58,75 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D17-12-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.