Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Samenstellen en organiseren voor 2022 is van start gegaan!

zaterdag 08 januari 2022, 13:45:01

Blijf ons volgen, dan blijft ú op de hoogte!
€ 69,90 p.p. *

Bakkersmolen Bakkerij Schuld en een tocht met de Safari Express

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
woensdag 22 september 2021
Direct reserveren

Woensdag 22 september 2021

Bezoek aan de Bakkersmolen “Bakkerij Schuld”

Een tocht met de Safari Express

Bakkerij Schuld in Oostendorp heeft een prachtige lunchroom, een desembakkerij, een chocolaterie, een kleine ijsfabriek en een bakkersmolen. Dit alles onder één dak. De Bakkersmolen uit 1854 is het domein van de molenaar. De molen maalt meerdere keren per week het graan van zijn eigen akkers. Molen de Tijd is een achtkantige graanmolen, en de naastgelegen molenaarswoning stammen uit 1854. In de loop der jaren zijn er meerdere gebouwen bijgekomen. Alle gebouwen zijn met behoud van authentieke details en elementen gerestaureerd.

..

Tijdens een tocht met de Safari Express gaat u een leefgebied van veel wild op het Veluwse Landschap ontdekken. U komt oog in oog te staan met de Schotse Hooglanders. Zonder deze grazers groeit de heide dicht. Toch zijn het dit niet de enige grazers die u tegen komt. Een kudde IJslandse paarden helpt de natuur ook een handje, zo blijft de heide ook echt heide.

..

Vanaf de instapadressen gaat de rit rechtstreeks naar de molen van Bakkerij Schuld voor de koffie met gebak. Na de koffie is er in de molenvoet een presentatie met leuke uitleg over de molen en ziet u de film “Stella het Molenmeisje” een film, die gemaakt is door molenaars. Rond het middaguur gaat de rit via de IJsselvallei naar Brasserie Kriebelz in Terwolde voor diner.

’s Middags gaat de rit via een mooie route naar een gezellige locatie op de Veluwe, waar de Safari Express voor u klaar staat voor een schitterende tocht door het natuurgebied Planken Wambuis en Mossel. Ter plaatse krijgt u nog een drankje aangeboden. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopje koffie of thee met gebak

* Presentatie, uitleg, film van het Molenmeisje

* Driegangendiner

* Tocht met Safari Express en een drankje

De prijs van deze dagtocht is: € 69,90 p.p.

.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D12-09-2021

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.