Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 63,50 p.p. *

Chocolade Atelier Frits van Noppen

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
vrijdag 02 september 2022
Direct reserveren

Vrijdag 2 september 2022

Bezoek aan Chocolade Atelier Frits van Noppen

Frits van Noppen is een gepassioneerd ambachtsman, chocolatier met ruim 30 jaar ervaring. De geboren en getogen Ridderkerker ging na de middelbare school aan de slag als banketbakker. Hij werkte bij diverse gerenommeerde patissiers tot hij besloot zelf een chocoladeatelier op te bouwen.

.


De enthousiaste chocolatier wil anderen graag laten meegenieten van zijn mooie vak. Ruim tien jaar geleden startte hij daarom met het geven van workshops en demonstraties. Als een ware standwerker geeft hij enthousiast toelichting bij de fijne kneepjes van het vak. Live voegt hij er zelf nog een gezellig aspect aan toe, want behalve lekker en leerzaam, mag vakmanschap ook best leuk zijn.

Vanaf de instapadressen gaat de rit rechtstreeks naar Ridderkerk. Aangekomen bij het Chocolade Atelier is er koffie met heerlijk gebak. Na de koffie volgt de uitleg over de herkomst en het verwerken van chocolade. Uiteindelijk worden er heerlijke bonbons en andere producten gemaakt. Zo vers heeft u nog nooit een bonbon geproefd!

De gezellige cadeaushop van het atelier is zijn visitekaartje. Alles handgemaakt, in een perfecte combinatie van kwaliteit, zorgvuldigheid en creativiteit. U heeft de gelegenheid om nog even te winkelen in deze cadeaushop.

Na dit gezellige en lekkere gebeuren gaat de rit naar Oud-Alblas. In het mooi gelegen restaurant De Krom geniet van een driegangendiner. Voor de terugweg wordt er een mooie route gereden en via de Betuwe komt u aan in Tiel. U heeft even vrije tijd om rond te kijken. De binnenstad is autovrij, overzichtelijk en sfeervol met gezellige horecapleinen. En vergeet niet om af en toe omhoog te kijken naar de historische gevels.Deze dag heeft een vroege eindtijd, zodat u rond 17.30 uur terug bent bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Bezoek Atelier van Noppen

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Demonstratie en proeven chocolade

* Driegangendiner

* Vrije tijd in Tiel

De prijs van deze dagtocht is: € 63,50 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D10-09-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.