Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 69,45 p.p. *

De Betuwe en het Land van Maas en Waal

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
dinsdag 03 mei 2022
Direct reserveren

Dinsdag 3 mei 2022

Beleef de bloeiende Betuwe en het Land van Maas en Waal

De natuur van de Betuwe en het Land van Maas en Waal zal u verrassen. In het voorjaar sieren de boomgaarden met hun prachtige bloesem het landschap.

.

Ook vanaf het water geniet u van een mooi natuurgebied. Tussen de kronkelende rivieren de Maas en de Waal vindt u romantische landerijen en idyllische dijkhuisjes. De vele veerpontjes verbinden de gespleten stukken groen met elkaar.

Moeke Mooren in Appeltern is een gezellig familiebedrijf met een gastvrije horeca. Moeke Mooren is een begrip in het Land van Maas en Waal, het is schitterend gelegen op een unieke locatie met uitzicht over het water; een ideaal startpunt voor verkenningstochtjes door de natuur. Ontdek zelf het Gelderse Rivierenland met zijn rivieren, dijken, boerenweggetjes en verstilde dorpjes!

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar de Betuwe. In een gezellig restaurant begint uw uitstapje met koffie en gebak. Na de koffie maakt u een mooie rit door de bloeiende Betuwe en het Land van Maas en Waal. Rond het middaguur geniet u in het restaurant van Moeke Mooren van een driegangendiner. Na het diner scheept u in op de rondvaartboot De Sluizer voor vaartocht over de Maas. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Driegangendiner

* Vaartocht over de Maas

De prijs van deze dagtocht is: € 69,45 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D2-05-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.