Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 93,75 p.p. *

Floriade Expo 2022 in de Flevopolder

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
woensdag 14 september 2022
Direct reserveren

Woensdag 14 september 2022

Bewonder en ontdek het groene en kleurrijke leven op de Floriade Expo 2022

Bron foto: Floriade Expo 2022

Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Dit jaar is het de 7e keer dat de tentoonstelling in Nederland wordt gehouden. Ditmaal op een prachtige locatie in Almere, midden in de Flevopolder. Het Floriade-park is een 60 hectare groot park waar van alles te beleven is. Bewonder de kleur van bloemen en ontdek het groene leven van planten, groenten en fruit!. Tijdens uw bezoek is een rit met de kabelbaan inclusief en mag dan natuurlijk niet ontbreken!

.Bron: Dart-Group-en Partners

.Bron: Floriade Expo 2022

Vanaf de instapadressen gaat de rit allereerst naar een restaurant voor de koffie met gebak. Na de koffie gaat de rit via een mooie route naar de locatie van Floriade Expo in Almere. U heeft deze dag ruimschoots de gelegenheid om alles te bekijken en te bewonderen. In het Floriade-park kunt bij diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen terecht voor een drankje en gezonde én lekkere snacks. Voor een uniek aandenken kunt u rondkijken in de winkels op het park.

Tegen het einde van de middag staat de touringcar weer voor u klaar voor de terugreis. In een restaurant onderweg geniet u van een driegangendiner en kunt u terug kijken op een indrukwekkende en interessante dag. Rond 20.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Entree Floriade Expo inclusief rit kabelbaan

* Driegangendiner

De prijs van deze dagtocht is: € 93,75 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D11-09-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.