Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 81,75 p.p. *

De Zaanse Schans en rondvaart met De Koperen Hoorn

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
dinsdag 05 juli 2022
Direct reserveren

Dinsdag 5 juli 2022

Historie bekijken bij de Zaanse Schans en een rondvaart met de Koperen Hoorn

Wilt u een indruk krijgen van de 17e en de 18e eeuw in Holland, dan is een bezoek aan de Zaanse Schans, een cultureel erfgoed dorp aan de Zaan, zeker de moeite waard. In dit historische gebied ziet u authentieke huisjes, molens, een tin-fabriek, een zuivel-en kaasboerderij en oude ambachten. Elke molen, werkplaats en winkel vertelt haar eigen verhaal. Zowel binnen als buiten ziet u de oude Zaanse stijl terug.

Vanaf het water worden de Westfriese polders ook wel de “Biesbosch”van Noord-Hollland genoemd. Het schip vaart langs grazende koeien aan de slootkant en prachtige natuurgebieden. Schipper Theo en gastvrouw Tiny, laten u de mooiste plekjes van de streek zien en vertellen er alles over.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar Zaandam. In restaurant De Kraai begint uw uitstapje met koffie en gebak. Na de koffie bezoekt u de Zaanse Schans. U heeft ruimschoots de gelegenheid om daar alles te bekijken. Een bijzondere ervaring is een wandeling door het lieflijke, oud-Hollands dorpje. Houten huisjes en smalle straatjes. Midden in dit dorpje, ligt ook de eerste kruidenierswinkel van Albert Heijn. Verder liggen er diverse terrasjes een tonnenmakerij en een snoep- en koekjes winkel, met een heerlijke zoete geur.Uiteraard zijn er ook diverse souvenirwinkeltjes voor een leuk aandenken van deze oer-Hollandse plek! Na dit interessante bezoek staat de lunch voor u klaar bij restaurant De Kraai in Zaandam.

Daarna gaat de rit naar Oude Niedorp. Op Partyboot De Koperen Hoorn scheept u in voor een prachtige vaartocht. U geniet van de weldadige rust en het fantastische groene landschap van de Kop van Noord Holland.Bij mooi weer kan het zeil omhoog om te genieten van de buitenlucht. Op het achterdek is het ook heerlijk toeven.

Op de terugrit wordt er gestopt bij restaurant De Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, waar u deze dag afsluit met een heerlijk driegangendiner. Rond 20.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Bezoek Zaanse Schans

* Lunch

* Vaartocht met De Koperen Hoorn

* Driegangendiner

De prijs van deze dagtocht is: € 81,75 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D6-07-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.