Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 69,75 p.p. *

Excursie bij Boerderij De Weistaar met stampottenbuffet

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
dinsdag 15 november 2022
Direct reserveren

Dinsdag 15 november 2022

Excursie bij Boerderij De Weistaar

met stampottenbuffet

Een tocht over de Utrechtse Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug gelegen Boerderij De Weistaar, begon men al meer dan 50 jaar geleden met het maken van kaas en boter. Op 1 juni 2021 was het precies 50 jaar geleden dat het eerste stukje graskaas over de toonbank ging. Door de jaren heen kwamen er steeds meer bezoekers een kijkje nemen in de kaasmakerij en de ambachtelijke producten kopen in de sfeervolle Landwinkel.

Tijdens een tocht door de Utrechtse Heuvelrug komt u meer te weten over de slag bij Arnhem, de Amerongse Bovenpolderen en komt u langs het huis van Keizer Wilhelm II en Kasteel Zuylenstein. Onderweg maakt u een korte stop bij het Kijk & Luistermuseum in Bennekom, waar u vele muziekinstrumenten uit het verleden treft. Het betstaat uit een collectie van bewegende en muziek makende figuren, straatpiano’s en pijporgels.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar Boerderij De Weistaar in Maarsbergen. U wordt in de koffiekamer ontvangen met koffie en gesorteerd gebak. Tijdens de koffie ziet u een korte film over het maken van kaas en boter.

.Tijdens deze film mag u twee soorten kaas proeven. Daarna kunt u een bezoek brengen aan het Kaas-en Botermuseum. Ook heeft u de gelegenheid om de Kaasmakerij bezichtigen, waar vroeger de kaas werd gemaakt. Een kijkje in de Landwinkel is ook de moeite waard, u vindt er een assortiment van Hollandse lekkernijen en souvenirs.

Rond het middaguur staat er een uitgebreid stampottenbuffet voor u klaar. ’s Middags gaat u onder begeleiding van een gids een mooie tocht maken door de Utrechtse Heuvelrug, met een stop bij het Kijk & Luistermuseum. Rond 17.30 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Excursie programma Boerderij De Weistaar

* Stampottenbuffet

* Rondrit Utrechtse Heuvelrug met gids en een stop bij het Kijk & Luistermuseum

De prijs van deze dagtocht is: € 69,75 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D15-11-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.