Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2021

Dagtochten 2021

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten

woensdag 21 juli 2021, 09:00:38

Op onze pagina 'Dagtochten' vindt u het vervolg van de zomertochten, een aantal najaarstochten, een wintertocht en een kerstdagtocht.

Overig nieuws

Nieuwe reisdatum voor de reis naar de Moezel

maandag 28 juni 2021, 11:30:00

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 69,50 p.p. *

Het Bijenhuis en varen over de Nederrijn

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
woensdag 19 mei 2021
Direct reserveren

Helaas hebben wij deze dagtocht moeten annuleren vanwege de huidige coronamaatregelen. Uiteraard hopen wij deze dagtocht op een latere datum uit te voeren.

Bezoek aan het Bijenhuis en een vaartocht over de Nederrijn

Het Bijenhuis is al meer dan 40 jaar een begrip voor imkerend Nederland. Het is gespecialiseerd in het telen van bijenvolken en koninginnen en het houden van meer dan 300 bijenvolken voor honing en bestuiving. Dit wordt op verschillende locaties en met grote zorg onderhouden. De bijenvolken staan onder andere in de eigen Bijentuin en in de vrije natuur.

Een prachtig rivierenlandschap met de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug trekken aan u voorbij tijdens een vaarttocht langs het prachtige rivierenlandschap. U vaart de Nederrijn op en bij sluis Amerongen wordt er circa twee meter omhoog geschut om vervolgens deze prachtige tocht te vervolgen langs Elst. U ziet langzaam de heuvels van de Veluwe dichterbij komen.

Beleef de bijen zoals u ze nog nooit heeft beleefd!

Vanaf de instapadressen gaat de rit rechtstreeks naar Wageningen. Bij Het Bijenhuis wordt u ontvangen met koffie en uiteraard met wat honinglekkers! Na de koffie is er een beeldpresentatie en krijgt u een rondleiding.De imker vertelt u graag over de honingbij en alles wat hierbij komt kijken. Daarna bezoekt u de bijentuin en wordt u in een imkerpak gehesen, u gaat de confrontatie aan met de bijen! U hoort veel over het verwerken van honing en de bijenwas en u mag diverse soorten honing proeven. Kortom, u beleeft de bijen zoals u ze nog nooit heeft beleefd!

Tussen de middag geniet van een heerlijk driegangendiner in een gezellig restaurant in de Betuwe. Na de middag scheept u in op een passagiersschip voor een mooie vaartocht over de Nederrijn. Aan het einde van de middag bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met honingwafel

* Beeldpresentatie en rondleiding Bijentuin

* Driegangendiner

* Vaartocht over de Nederrijn

De prijs van deze dagtocht is: € 69,50 p.p.

.

U kunt niet reserveren via het reserveringsformulier van deze pagina.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D3-05-2021

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.