Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 62,85 p.p. *

Oud Giethoorn en De Wieden

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
donderdag 23 juni 2022
Direct reserveren

Donderdag 23 juni 2022

Ontdek Oud Giethoorn en De Wieden met een vaartocht

In Giethoorn zijn vele huizen als het ware op eilandjes gebouwd. Het dorp Giethoorn is uniek in ons land door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. U ziet vervenershuizen, oude 18e en 19e-eeuwse boerderijen verscholen tussen bomen en houten bruggetjes, die het best te bekijken zijn met een rondvaartboot.

U vaart door het grootste moeras van Nederland. De Wieden en De Weerribben vormen samen het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit waterrijke natuurgebied in de Kop van Overijssel omvat meren en kolkjes, uitgestrekte rietlanden, langzaam dichtgroeiende sloten en geheimzinnige moerasbossen. Bijzondere bewoners als de otter en zwarte stern vinden een plek in de gevarieerde begroeiing.

Vanaf de instapadressen volgt er via een mooie route over de Veluwe naar Dalfsnaar een restaurant in Dalfsen waar de koffie met gebak voor u klaar staat. De toeristische rit wordt vervolgd naar het kleine dorp Dwarsgracht. In een prima restaurant geniet u tussen de middag van een uitgebreid warm-koud Wieden-buffet. Na de lunch maakt u een mooie rondvaart over de prachtige kleine kanaaltjes in Oud Giethoorn en het natuurgebied van de Wieden. Onderweg zal de schipper u veel vertellen over dit bijzondere waterrijke gebied. Bij terugkomst heeft u nog tijd voor een drankje op het mooie terras.Daarna gaat de rit huiswaarts en rond 18.00 uur arriveert u weer bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Warm-koud Wieden-buffet

* Rondvaart Wieden en oud Giethoorn

De prijs van deze dagtocht is: € 62,85 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D5-06-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.