Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2021

Dagtochten 2021

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten

woensdag 21 juli 2021, 09:00:38

Op onze pagina 'Dagtochten' vindt u het vervolg van de zomertochten, een aantal najaarstochten, een wintertocht en een kerstdagtocht.

Overig nieuws

Nieuwe reisdatum voor de reis naar de Moezel

maandag 28 juni 2021, 11:30:00

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 61,50 p.p. *

Paviljoen de Oostvaarders en varen in de Kop van Noord-Holland

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
woensdag 05 mei 2021
Direct reserveren

Helaas hebben wij deze dagtocht moeten annuleren vanwege de huidige coronamaatregelen. Uiteraard hopen wij deze dagtocht op een latere datum uit te voeren.

.

.

Genieten van het uitzicht in Paviljoen de Oostvaarders

Varen met de Gouden Driehoek

Paviljoen de Oostvaarders aan de Oostvaardersplassen huist in een gebouw dat een architectuurprijs won. Dit bijzondere restaurant heeft een inspirerende werking op zijn gasten. Door het vele glas is er vrij zicht over de Oostvaardersplassen en het natuurgebied met haar bewoners. In dit bijzondere moerasgebied leven duizenden ganzen, watervolgels, heckrunderen, konikpaarden, edelherten en vossen. Met elkaar leven deze dieren hier een natuurlijk leven, in een ruig natuurgebied.

De stilte, het wuivende riet, de vogels en de geur van watermunt, u gaat genieten van een prachtige rondvaart met de Salonboot Gouden Driehoek. U vaart door het vaargebied in de Kop van Noord-Holland en ziet al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar het Paviljoen de Oostvaarders. Hier verwacht men u en staat de koffie met gebak klaar. Daarna kunt in het bezoekerscentrum bij het uitkijkpunt op de 1e en 2e etage, met een verrekijker en een telescoopkijker de bijzondere dieren spotten. In de filmzaal draait continu een filmpje waarin prachtige natuurbeelden uit de documentaire “Nieuwe Wildernis” zijn verwerkt.

Het diner is bij restaurant De Rijd in Nieuwe Niedorp. Een gezellig, sfeervol restaurant met een boeren uitstraling. Na het diner scheept u in op de Salonboot de Gouden Driehoek voor een 1,5 uur durende rondvaart. De boot is uitgerust met een bar, waar u een drankje kunt bestellen. Rond de klok van 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Entree Bezoekerscentrum Oostvaardersplassen

* Driegangendiner

* Rondvaart van 1,5 uur op de Salonboot de Gouden Driehoek

De prijs van deze dagtocht is: € 62,80 p.p.

.

U kunt niet reserveren via het reserveringsformulier van deze pagina.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D2-05-2021

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.