Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 56,80 p.p. *

Tulpentocht en Batavia Stad

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
woensdag 20 april 2022
Direct reserveren

Woensdag 20 april 2022

Tulpentocht door de Noordoostpolder en een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet

Het grootste deel van de in Nederland geteelde bloembollen worden in de Noordoostpolder gekweekt. Vanaf half april is het dan ook tulpentijd. In deze periode zijn de bloembollenvelden een lust voor het oog. De velden met gele, rode, oranje en roze tulpen bloeien in het voorjaar uitbundig. De kleuren van de tulpen zijn adembenemend mooi en in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid!

Batavia Stad Fashion Outlet is de eerste fashion outlet in Nederland, gelegen aan het Markermeer in Lelystad. De outlet is genoemd naar het schip de Batavia uit 1628, waarvan een replica nabij is afgemeerd bij de Bataviawerf.

Het winkelcentrum, met meer dan 150 prachtige winkels, is een imitatie van een vestingstad, compleet met een zware stadsmuur, drie stadspoorten, autovrije klinkerstraten en een reeks individuele houten winkelgebouwtjes met een quasi-authentieke architectonische uitstraling, deels geïnspireerd op Marken. In het knusse winkelcentrum vindt u meer dan 150 winkels met mode-en lifestylemerken.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar een restaurant voor de koffie met gebak. Na de koffie volgt er onder begeleiding van een gids een mooie rit door de bollenvelden van de Noordoostpolder. Een mooie rit voert u langs de mooiste bollenvelden. Gedurende een aantal weken zorgen 3000 hectare tulpen met hun prachtige kleuren voor een fantastisch schouwspel.

Tussen de middag gaat u in een prima restaurant genieten van het driegangendiner. Na het diner gaat de rit naar Batavia Stad. Wij geven u ruim de gelegenheid om gezellig rond te struinen door het winkelcentrum. Als u toe bent aan een korte pauze, zijn er leuke terrasjes en restaurants voor kopje koffie, thee of een drankje. Of u maakt een kleine wandeling langs de werf naar de haven, waar veel zeilschepen van de Bruine vloot liggen. Eind van de middag gaat de rit huiswaarts en bent u rond 17.30 uur terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Tulpentocht met gids

* Driegangendiner

* Bezoek Batavia Stad

.

De prijs van deze dagtocht is: € 56,80 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D1-04-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.