Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten vanaf vandaag online!

dinsdag 28 juni 2022, 15:00:00

Het vervolg van de zomerdagtochten, een aantal najaarstochten en wintertochten kunt u vanaf vandaag bekijken op de pagina 'Dagtochten'
€ 73,90 p.p. *

Vaartocht havens van IJmuiden en de Noordzeekust

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
donderdag 29 september 2022
Direct reserveren

Donderdag 29 september 2022

Een avontuurlijke vaartocht langs de havens van IJmuiden en de Noordzeekust

De “Haven & Noordzee”-rondvaart is een educatieve en avontuurlijke vaartocht door de havens van IJmuiden en bij gunstig weer langs de Noordzeekust. De tocht voert u langs de visafslag, de reddingsboten, de vissersschepen, de Duitse duikbootbunker uit de Tweede Wereldoorlog en de nautische verkeerstoren.

Verder gaat de tocht langs het Forteiland, de sluizen van IJmuiden, Hoogovens en de pieren. De schipper geeft tijdens de vaart een toelichting over het reilen en zeilen in de havens. Tenslotte komt u uit bij de weidse Noordzee Bij gunstig weer gaat de vaart de Noordzee op, richting Zandvoort of Wijk aan Zee. U geniet van wind en water en van het oneindige zeezicht.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar een restaurant, gelegen aan de rand van ’t Gooi in een prachtige omgeving, voor de koffie met gebak. Daarna maakt u een mooie rit naar restaurant De Zoete Inval in Haarlemmerliede voor het driegangendiner. Deze middag scheept u bij IJmuidense Rondvaart voor een mooie vaartocht. Tijdens de rondvaart kunt u gebruik maken van de scheepsbar voor warme en koude dranken. Bij het aanmeren staat de touringcar weer voor u klaar en gaat de rit huiswaarts. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Driegangendiner

* Vaartocht vanaf IJmuiden

De prijs van deze dagtocht is: € 73,90 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D12-09-2022

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.