Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2021

Dagtochten 2021

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten

woensdag 21 juli 2021, 09:00:38

Op onze pagina 'Dagtochten' vindt u het vervolg van de zomertochten, een aantal najaarstochten, een wintertocht en een kerstdagtocht.

Overig nieuws

Nieuwe reisdatum voor de reis naar de Moezel

maandag 28 juni 2021, 11:30:00

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 79,75 p.p. *

Vaartocht over de Linge

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
dinsdag 05 oktober 2021
Direct reserveren

Dinsdag 5 oktober 2021

Vaartocht over De Linge

Te midden van een afwisselend landschap met boomgaarden, weilanden, grienden en rietvelden stroomt de 18o km lange rivier De Linge.De rivier de Linge is de langste rivier in Nederland die door de Betuwe van Doornenburg naar Gorinchem stroomt. Ooit was dit een woeste stroom. Wie hem nu traag door het landschap van de Betuwe ziet meanderen, kan zich dat haast niet meer voorstellen.

De rivier de Linge is te omschrijven als schilderachtig mooi. Als u dan het prachtige rivierenlandschap, de karakteristieke dorpjes en de traditionele molens ziet tijdens uw vaartocht, ervaart uzelf waarom een vaartocht over de Linge zo mooi is!

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar de Vijfherenlanden en de Alblasserwaard. In een gezellig restaurant bij Leerbroek bent u onder de pannen voor koffie en heerlijk gebak.

Langs het natuurgebied de Zouweboezem en de Lek komt u in Sleeuwijk waar u inscheept op het mooie en ruime schip de Princehof. Vorstelijk varen, wie wil dat nu niet. Aan boord van de Princehof kan dat, niet alleen door de naam en het uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige en warme sfeer. Tijdens uw 3-uur durende vaartocht geniet u van de lunch met een warm hapje. Via de Boven Merwede en de stad Gorichem komt u door de sluis op de rivier de Linge. Na de ontscheping in Sleeuwijk gaat de rit naar een restaurant voor een heerlijk diner. Rond 20.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

  • Vervoer in een luxe touringcar
  • Twee kopjes koffie of thee met gebak
  • Vaartocht met lunch aan boord op de Princehof
  • Driegangendiner

De prijs van deze dagtocht is: € 79,75 p.p.

.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D13-10-2021

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.