Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2021

Dagtochten 2021

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten

woensdag 21 juli 2021, 09:00:38

Op onze pagina 'Dagtochten' vindt u het vervolg van de zomertochten, een aantal najaarstochten, een wintertocht en een kerstdagtocht.

Overig nieuws

Nieuwe reisdatum voor de reis naar de Moezel

maandag 28 juni 2021, 11:30:00

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 73,50 p.p. *

Vaartocht Sneekermeer en genieten van een Indisch buffet

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
donderdag 24 juni 2021
Direct reserveren

Donderdag 24 juni 2021

Varen over het Sneekermeer

Genieten van een Indisch buffet

Ervaar een mooi stukje Friesland!

Wilt u de natuur in Friesland wel eens van een andere kant bekijken? Deze dag gaat u dat doen vanaf het water. Want wie Friesland zegt, denkt aan water. Het Sneekermeer, ook wel Snitser mar genoemd, is een groot meer in Friesland. Het meer ligt ten oosten van de stad Sneek en tussen de dorpen Terherne en Goingarijp. Het Sneekermeer is vooral bekend om de Sneekweek. Maar ook bij watersporters, zeilers in andere waterliefhebbers is dit een geliefde plek. Zo zijn er jaarlijks vele zeilwedstrijden, midden op het meer is hiervoor een starttoren gebouwd.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar Sneek. Hier scheept u bij Rondvaartbedrijf van der Werf in op de Toerist VI. Op dit grote schip zijn drie salons en een bovendek. Tijdens de twee uur durende vaart geniet u van de koffie met Fries gebak. De kaptein houdt u op de hoogte van alle bijzonderheden op en langs het Sneekermeer. In Joure bij restaurant ’t Haske staat tussen de middag een heerlijk Indisch buffet voor u klaar. Op de terugrit is er nog een korte stop in Hattem en via een mooie route over de Veluwe gaat de rit huiswaarts. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar Sneek. Hier scheept u in op de Toerist VI. Op dit grote schip zijn drie salons en een bovendek. Tijdens de vaart geniet u van de koffie met gebak. De kaptein houdt u op de hoogte van alle bijzonderheden op en langs het Sneekermeer.

In Joure bij restaurant ’t Haske staat een heerlijk Indisch buffet voor u klaar.

Op de terugrit is er nog een korte stop in Hattem en via een mooie route over de Veluwe gaat de rit huiswaarts. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met Fries gebak

* Twee uur durende vaartocht over her Sneekermeer

* Indisch buffet restaurant 't Haske

De prijs van deze dagtocht is: € 73,50 p.p.

.

U kunt niet reserveren via het reserveringsformulier van deze pagina.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D5-06-2021

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.