Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2022

Dagtochten 2022

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Samenstellen en organiseren voor 2022 is van start gegaan!

zaterdag 08 januari 2022, 13:45:01

Blijf ons volgen, dan blijft ú op de hoogte!
€ 74,50 p.p. *

Varen over Nederrijn en het Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt en Het Bijenhuis

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland
dinsdag 31 augustus 2021
Direct reserveren

Dinsdag 31 augustus 2021

Varen over de Nederrijn

Het Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt en Het Bijenhuis

Nederrijn is de officiële naam voor het deel van de Rijn dat door Nederland stroomt, maar in de volksmond is het gewoon de Rijn. Bij Wijk bij Duurstede gaat de hoofdstroom van de Nederrijn over in de Lek. U vaart over deze drukke rivier en passeert de grote kruising van het Amsterdam Rijn Kanaal richting Beusichem.

Beleef de bijen zoals u ze nog nooit heeft beleefd!

Het Bijenhuis in Wageningen is al meer dan 40 jaar een begrip voor imkerend Nederland. Het is gespecialiseerd in het telen van bijenvolken en koninginnen en het houden van meer dan 300 bijenvolken voor honing en bestuiving. Dit wordt op verschillende locaties en met grote zorg onderhouden. De bijenvolken staan onder andere in de eigen Bijentuin en in de vrije natuur.

Vanaf de instapadressen gaat de rit naar Wijk Bij Duurstede en scheept u in op een passagiersschip voor een mooie vaartocht over de Nederrijn. Bij aankomst aan boord staat de koffie met gebak klaar. Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt heeft een vlotte inrichting en heerlijke pannenkoeken. U kunt kiezen uit verschillende smaken en als slot geniet u van een lekker ijsje met slagroom.

In Het Bijenhuis wordt u ontvangen met thee of koffie en uiteraard met wat honinglekkers! Na de koffie is er een beeldpresentatie en krijgt u een rondleiding. De imker vertelt u graag over de honingbij en alles wat hierbij komt kijken. Daarna bezoekt u de bijentuin en wordt u in een imkerpak gehesen, u gaat de confrontatie aan met de bijen! U hoort veel over het verwerken van honing en de bijenwas en u mag diverse soorten honing proeven. Kortom, u beleeft de bijen zoals u ze nog nooit heeft beleefd! Als aandenken gaat u naar huis met een potje bijenhoning. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* 2-uur durende vaartocht over de Nederrijn

* Twee kopjes koffie of thee met gebak aan boord

* Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt met pannenkoeken en ijs

* Beeldpresentatie Het Bijenhuis en rondleiding De Bijentuin

* Potje bijenhoning

.

De prijs van deze dagtocht is: € 74,50 p.p.

Stuur een mail voor reservering-boeking naar: [email protected]

Of geef telefonisch uw gewenste dagtocht(en) door: 0341-35 57 03
Reiscode D10-08-2021

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.