Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2020

Dagtochten 2020

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Annulering dagtochten

maandag 18 mei 2020, 14:55:00

In verband met de maatregelen die betrekking hebben op het coronavirus zijn alle dagtochten die gepubliceerd staan op deze site geannuleerd.

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 68,40 p.p. *

Bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch

Dagtochten / Alle dagtrips /
dinsdag 06 augustus 2019
Direct reserveren

Dinsdag 6 augustus 2019

Bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch

De Basiliek van Oudenbosch is het bezoek meer dan waard! De Basiliek is nog steeds in gebruik als gebedshuis, maar is daarnaast ook vrij te bezoeken. Van veraf zie je de imposante verschijning van de Basiliek in het Brabantse landschap. Maar van dichtbij is de Basiliek pas echt indrukwekkend. Het hoogtepunt van de Basiliek is letterlijk én figuurlijk de koepel. Met 63 meter hoogte is de koepel van veraf te zien. Met een indrukwekkende diameter van 22,5 meter doorsnede en het prachtige schilderwerk aan de binnenzijde, is alleen de koepel van de Basiliek al een bezoek op zich waard.

.

.

De Basiliek van Oudenbosch, voluit de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara, is een bijzondere Basiliek in het centrum van Oudenbosch. Pastoor Hellemons gaf in 1865 de opdracht tot de bouw van deze geschaalde kopie van de Sint Pieter in Rome.

.

Vanaf de opstapadressen gaat de rit naar de Alblasserwaard. Bij een gezellig restaurant staat de koffie met gebak klaar. Via de mooie dijken langs de Lek komt u langs de 19 molens van Kinderdijk, deze staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst.

.

.

In het Brabantse Terheijden, bij Restaurant De Gouden Leeuw, geniet u van een lunch-koffietafel. Met een deskundige gids gaat u deze middag door het Brabantse land naar Oudenbosch om de Basiliek te bezoeken. In het gezellige plaatsje is er nog even tijd voor een kleine wandeling of een terrasje. In een restaurant op de terugweg wordt deze interessante dag afgesloten met een prima diner. Rond 20.30 uur arriveert u weer bij uw instapuitstapadres.

.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Lunch-koffietafel met kroket

* Bezoek Basiliek Oudenbosch met gids

* Driegangendiner

.

De prijs van deze dagtocht is: € 68,40 p.p.

Reiscode D10-08-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.