Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2020

Dagtochten 2020

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Annulering dagtochten

maandag 18 mei 2020, 14:55:00

In verband met de maatregelen die betrekking hebben op het coronavirus zijn alle dagtochten die gepubliceerd staan op deze site geannuleerd.

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 58,50 p.p. *

De Theetuin van Eemnes en de Vinkeveense Plassen

Dagtochten / Alle dagtrips /
dinsdag 17 september 2019
Direct reserveren

Dinsdag 17 september 2019

Koffiedrinken in de Theetuin van Eemnes

Vaartocht over de Vinkeveense Plassen

De Theetuin in Eemnes is een verborgen natuurparadijsje op de rand van het Gooi. Alle plekjes in de tuin ademen een sfeer van nostalgie, gezelligheid en het buitenleven. Overal komt u kippen, kuikens en konijnen tegen. Iets verder in de tuin kunt u wandelen langs het romantisch met riet gedekt prieel.

.

.

De Vinkeveense Plassen vertellen het verhaal van het gebied. Een gebied dat niet alleen in de afgelopen eeuw, maar veel langer continu in ontwikkeling is. Al deze ontwikkelingen zijn in het landschap van de Plassen te herkennen. Dit maakt de plassen zo bijzonder. Voor 1857 was het gehele gebied een nat veengebied. Dit type landschap is nog aanwezig in het gebied ten westen van de weg bij Achterbos, en bij de zuidwestkant van het dorp Vinkeveen. Direct naast de Vinkeveense Plassen, ligt natuurgebied de Botshol. De Botshol is een gebied van Natuurmonumenten. En dat is terecht; rust en ruimte hebben hier de overhand. U ziet er veel watervogels zoals krooneenden, futen en meerkoeten. Kortom, varen en genieten van de mooie natuur, de Vinkeveense Plassen bieden het allemaal!

.

.

Vanaf de opstapadressen gaat de rit door de prachtige bossen van het Zuidelijk Flevoland naar het Nationaal Landschap Eemland. In het gezellige theehuis, of in de prachtige tuin van de Theetuin van Eemnes wordt u hartelijk ontvangen met koffie en heerlijk appelgebak. Ook de plantenkas heeft een ruime en sfeervolle ontvangstruimte. Uiteraard heeft u tijd om rond te kijken op deze unieke locatie.

.

Rond het middaguur komt u via een leuke route door het Gooi bij een gezellig restaurant voor het diner. Daarna gaat de rit naar Braambrugge waar u inscheept op de rondvaartboot van Rederij Klinkhamer voor een mooie vaartocht door het Vinkeveense Plassengebied. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

.

Deze dagtocht is inclusief:

.

* Vervoer in luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met appelgebak

* Driegangendiner

* Vaartocht Vinkeveense Plassen

De prijs van deze dagtocht is: € 58,50 p.p.

Reiscode D13-09-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.