Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2021

Dagtochten 2021

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Vervolg dagtochten

woensdag 21 juli 2021, 09:00:38

Op onze pagina 'Dagtochten' vindt u het vervolg van de zomertochten, een aantal najaarstochten, een wintertocht en een kerstdagtocht.

Overig nieuws

Nieuwe reisdatum voor de reis naar de Moezel

maandag 28 juni 2021, 11:30:00

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 62,10 p.p. *

Huifkartocht door het Sallandse Landschap

Dagtochten / Alle dagtrips /
dinsdag 24 september 2019
Direct reserveren

Dinsdag 24 september 2019

Huifkartocht door het Sallandse Landschap

In Salland is het genieten van glooiende landschappen met prachtige vergezichten en kabbelende riviertjes. Gezellig in de huifkar een rondrit maken door de natuur van Salland. U gaat op deze unieke manier de prachtige omgeving verkennen: Bejaarde eiken tussen de weilanden, blauwe lijnen van kanalen en weteringen, prachtige statige landhuizen op eeuwenoude landgoederen, oude boerderijen met klassieke erfbeplanting sieren het landschap, u beleeft Salland van dichtbij!

.

.

Vanaf de opstapadressen gaat de rit richting Holten. Daar ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug Restaurant Het Bonte Paard. Dit restaurant is al vele jaren een echt familiebedrijf. Sinds 1980 runt Aaldrik Paalman samen met zijn vrouw Fenny dit restaurant. Bij deze gezellige locatie drinkt u koffie met een specialiteit van de omgeving en tussen de middag staat er in het restaurant een heerlijk diner voor u klaar!

.

.

Na de koffie maakt u met de huifkar een mooie rit door het Salland en over de Sallandse Heuvelrug. Bij terugkomst geniet u in restaurant Het Bonte Paard van het diner met een lekker nagerecht. Via een mooie route door het IJsseldal gaat de rit terug. De dag wordt in een restaurant onderweg afgesloten met thee of koffie en wat lekkers. Rond 18.00 uur arriveert u bij uw instapplaats-uitstapplaats.

.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met een specialiteit

* Huifkartocht

* Driegangendiner

* Thee of koffie met wat lekkers

De prijs van deze dagtocht is: € 62,10 p.p.

Reiscode D14-09-2019

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar [email protected]. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.