Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2020

Dagtochten 2020

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Annulering dagtochten

maandag 18 mei 2020, 14:55:00

In verband met de maatregelen die betrekking hebben op het coronavirus zijn alle dagtochten die gepubliceerd staan op deze site geannuleerd.

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 68,90 p.p. *

Mand vullen met bloembollen voor het voorjaar

Dagtochten / Alle dagtrips /
woensdag 02 oktober 2019
Direct reserveren

Woensdag 2 oktober 2019

Workshop, mand vullen met bloembollen voor het voorjaar

Bloembollenkwekerij Koster in Kudelstaart organiseert workshops “Bollenmand vullen”. De professionals, Kees en Trix Koster, zijn al bollenkwekers sinds de jaren ‘60! U gaat onder begeleiding een bollenmand vullen. Deze mand wordt in lagen gevuld met bloembollen die op diverse momenten in het volgend voorjaar gaan bloeien, zodat u minstens drie maanden plezier heeft van uw bloembollenmand!

.

.De manden zijn 23 cm hoog en 30 cm doorsnede met zo’n 60 voorjaarsbollen en wordt afgewerkt met bloeiende violen in de bovenlaag, een kaartje met tips over de verzorging gaat erbij. De naam van de maker wordt daarop vermeld, zo gaat uw mand mee in de touringcar voor thuis. Kortom, een geweldig leuke excursie en kunt ú in het voorjaar 2020 genieten van prachtige voorjaarsbloemen!

.

.

Vanaf de opstapadressen gaat de rit naar Kudelstaart. U wordt bij Bloemkwekerij Koster hartelijk ontvangen met koffie en cake. Na de koffie wordt er uitgelegd hoe u de bollenmand kunt vullen. In een verwarmde kas gaat u onder begeleiding zelf aan de slag.

.

Na deze leuke bezigheid gaat de rit richting het restaurant voor het diner. Omdat deze excursie wat tijd in beslag neemt, zal het diner iets later in de middag plaatsvinden. Des te meer zal het u smaken en kunt u nog wat napraten over uw eigen bollenmand! Daarna gaat de rit huiswaarts en bent u rond 17.00 á 17.30 uur terug bij uw instap-uitstapadres.

.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met cake

* Workshop Bollenmand

* Mand met voorjaar-bloembollen

* Driegangendiner

De prijs van deze dagtocht is: € 68,90 p.p.

Reiscode D15-10-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.