Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2020

Dagtochten 2020

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Annulering dagtochten

maandag 18 mei 2020, 14:55:00

In verband met de maatregelen die betrekking hebben op het coronavirus zijn alle dagtochten die gepubliceerd staan op deze site geannuleerd.

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 66,20 p.p. *

Tingieterij 't Oude Ambacht en varen over de Maas en Gouden Ham

Dagtochten / Alle dagtrips /
dinsdag 20 augustus 2019
Direct reserveren

Dinsdag 20 augustus 2019

Ambacht én vakmanschap bij Tingieterij 't Oude Ambacht

Varen over de Maas en de Gouden Ham

Tingieten is een uniek, bijna vergeten ambacht. In het ’t Oude Ambacht in Alphen aan de Maas worden bijzondere, unieke cadeaus en woonaccessoires gemaakt in elke stijl. Van nostalgisch en landelijk, tot kunstzinnig en modern.

.

Met een hecht team maakt men unieke geschenken van tin. Het team staat voor ambachtelijk vakmanschap en originaliteit met een hedendaagse visie. Met deze insteek worden ontwerpen en producten voor particulieren en bedrijven gemaakt. Het meest bekend zijn de tinnen beeldjes van beroepen, de timmerman, metselaar of boer. De beeldjes zijn populaire cadeautjes. Wilt u ook zo’n leuk geschenk voor uzelf of voor een ander, dan bent u bij ’t Oude Ambacht op het juiste adres!

.

.

Moeke Mooren in Appeltern is een gezellig familiebedrijf met een gastvrije horeca. Moeke Mooren is een begrip in het Land van Maas en Waal, het is schitterend gelegen op een unieke locatie met uitzicht over het water. Het is een ideaal startpunt voor verkenningstochtjes door de natuur. Ontdek zelf het Gelderse Rivierenland met zijn rivieren, dijken, boerenweggetjes en verstilde dorpjes!

.

Vanaf de opstapadressen gaat de rit over de Utrechtse Heuvelrug en door de Betuwe naar het land van Maas en Waal. Bij ’t Oude Ambacht staat de koffie met gebak klaar. Tijdens de koffie hoort u alles over het product. Daarna kunt u een kijkje nemen in de winkel, showroom en werkplaats. Na dit bezoek heeft het ambacht bijna geen geheimen meer voor u!

.

Via kleine dijkjes langs de Maas gaat de rit naar Appeltern, in het mooi gelegen Hotel-Restaurant Moeke Mooren geniet u van een lekker diner. ’s Middags scheept u in op de rondvaartboot De Sluizer voor een mooie vaartocht over de Maas en het natuur-recreatiegebied de Gouden Ham. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Bezoek 't Oude Ambacht

* Driegangendiner

* Vaartocht over de Maas en de Gouden Ham

.

De prijs van deze dagtocht is: € 66,20 p.p.

Reiscode D11-08-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.