Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2021

Dagtochten 2021

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 590,00 p.p. *

5-daagse geheel verzorgde kerstreis naar Assen

Reizen / Meerdaagse reizen / Nederland
woensdag 23 december 2020 - zondag 27 december 2020
Direct reserveren

Woensdag 23 december t/m zondag 27 december

5-daagse kerstreis naar Assen

Beleef sfeervolle en verzorgde kerst-vakantiedagen in Hotel De Bonte Wever.

Hotel De Bonte Wever is het meest complete viersterrenhotel van Nederland, direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische stad Assen. Toen Assen in 1809 stadsrechten kreeg, ontwikkelde de plaats zich tot hoofdstad met villa’s en herenhuizen. Hierdoor kreeg de stad de bijnaam “Stad der Paleizen”. De gebouwen zien er uit als kleine paleisjes. Een van de mooiste gebouwen is een oud cisterciënzer nonnenklooster dat gebouwd is rond 1206 en waar nu het Drents Museum in is gevestigd. De stad heeft populaire winkelstraten waaronder het Koopmansplein, middenin het hart van Assen. In de kerstperiode zijn de winkelstraten versierd met sfeervolle kerstverlichting en mede door de monumentale gebouwen hangt er, ondanks de drukte, een serene rust.

U verblijft in ****Hotel De Bonte Wever. De grote kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een bureau, kluis, telefoon, radio en een flatscreen-TV. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en toilet. De hotelkamers zijn met een lift bereikbaar.

Traditiegetrouw is er van alles te doen en te beleven tijdens de kerstdagen in Hotel De Bonte Wever: Op beide kerstdagen is er een gezellig koffie-uurtje; Uitgebreide ontbijtbuffetten, het kerstdinerbuffet en op eerste Kerstdag het speciale kerstmenu; Onbeperkt drankjes uit het huisarrangement; Iedere avond in de inpandige Caféstraat gezellig live-entertainment. Voor de nodige beweging en ontspanning is er een zwem-en saunaparadijs. Kortom, de ambiance van het hotel in combinatie met sfeervolle kerstversieringen én uw leuke uitstapjes, maken het dat u een aantal mooie dagen tegemoet gaat!

Een reisverslag van dag tot dag

Woensdag 23 december: Nadat alle reizigers zijn opgehaald bij de instapadressen gaat de rit allereerst naar een restaurant voor de koffie met gebak. In een ontspannen sfeer ontmoet u uw medereizigers. Na dit gezellige begin wordt de reis vervolgd naar het waterrijke gebied van Nationaal Park De Wieden. In restaurant De Otterskooi staat de lunch-koffietafel voor u klaar. Daarna gaat de reis richting Assen.

Halverwege de middag komt u aan bij Hotel De Bonte Wever. Daar volgt de kamerindeling. Nadat u geïnstalleerd bent op uw kamer heeft u de gelegenheid om het hotel te verkennen en kunt u een gratis drankje nuttigen in de gezellige Caféstraat. Begin van de avond geniet u van het dinerbuffet.

Donderdag 24 december: De ochtend begint met het uitgebreide ontbijtbuffet. Daarna gaat de rit naar Groningen, waar u inscheept voor een rondvaart door de grachten. Vanaf het water bewondert u de geschiedenis van de stad Groningen. Dit geeft een heel andere kijk op de middeleeuwse Patriciërshuizen, de prachtige bruggen en de vele torens met hun eeuwenoude historie. Aan boord geniet u van de koffie met uiteraard een Groninger koek! Voor de lunch gaat de rit terug naar het hotel. ‘s Middags heeft u de gelegenheid om de stad Assen te ontdekken in kerstsfeer. Aan het begin van deze Kerstavond staat er een dinerbuffet voor u klaar.

Vrijdag 25 december- 1e Kerstdag: U begint de dag wederom met een heerlijk ontbijt. Halverwege de ochtend is het gezellig toeven tijdens het koffie-uurtje. Tussen de middag wordt de lunch in het hotel geserveerd. Na de lunch maakt u een mooie toertocht over de Hondsrug. ’s Avonds geniet u van een speciaal kerstbuffet. De avond kunt u aangenaam doorbrengen in de Caféstraat van het hotel.

.Caféstraat De Bonte Wever

Zaterdag 26 december- 2e Kerstdag: Deze dag begint rustig. Na het ontbijt heeft u de gelegenheid om een kleine wandeling te maken of u drinkt een kopje koffie in het hotel. Rond het middaguur is er een lunch in het hotel. Na de lunch vertrekt u met de touringcar naar Friesland. U bezoekt in Surhuisterveen de Museum Boerderij van Ot en Sien. U gaat daar werkelijk 100 jaar terug in de tijd. Er is van alles te zien, zoals een schooltje, een dokterspraktijk, een kruidenierswinkel en een ouderwetse keuken. Nadat u alles heeft bewonderd, wordt er koffie of thee geschonken met wat lekkers erbij. Terug in het hotel staat er wederom een heerlijk buffet in kerstsfeer op u te wachten.

Zondag 27 december: De ochtend verloopt rustig. U geniet nog eenmaal van het heerlijke ontbijt. Daarna is er gelegenheid om koffie te drinken in het hotel. Rond half elf gaan de koffers in de touringcar voor de terugreis. Via een mooie route gaat de rit naar een restaurant, waar u tijdens het driegangendiner afscheid neemt van uw medereisgenoten en van een aantal mooie kerst-vakantiedagen! Aan het einde van de middag arriveert u bij uw uitstapadres.

Deze reis is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar met ruime beenafstand

* Koffie of thee met gebak op de heenreis

* Lunch op de heenreis

* Uw verblijf in ****Hotel De Bonte Wever

* Dag 1: Dinerbuffet, drankjes uit het hotelassortiment, live-entertainment

* Dag 2: Ontbijtbuffet, rondvaart Groningen, koffie met Groninger koek, lunch-koffietafel, dinerbuffet, drankjes uit het hotelassortiment, live-entertainment

* Dag 3- Eerste Kerstdag: Ontbijtbuffet, koffie-uurtje, lunch, toertocht Hondsrug, kerstdinerbuffet, drankjes uit het hotelassortiment, live-entertainment

Dag 4- Tweede Kerstdag: Ontbijtbuffet, lunch, bezoek Museum Boerderij Ot en Sien, koffie of thee met wat lekkers, kerstdinerbuffet, drankjes uit het hotelassortiment, live-entertainment

* Dag 5: Ontbijtbuffet, driegangen-afscheidsdiner


De prijs van deze complete reis is:

2-persoonskamer: € 590,00 p.p.

Toeslag 1-persoonskamer: € 150,00 p.p.

.

* Exclusief: uitgaven van persoonlijke aard

* Tip: Raadpleeg ook onze pagina 'Informatie' voor een goede voorbereiding van uw reis!

Op dit moment kunt u helaas niet boeken via de site, daar wordt aan gewerkt.

Volg de onderstaande instructies of bel voor reservering: 0341-35 57 03
Reiscode M3-12-2020

Reserveren

Wilt u deze reis reserveren, mail ons dan naar info@gsreizen.nl. Wij zullen contact met u opnemen om de reservering definitief te maken. Vergeet dus niet om uw telefoonnummer te vermelden.

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.