Algemene Reisvoorwaarden

Grensdocumenten:

U dient in bezit te zijn van een geldig paspoort. Bij bepaalde landen is een identiteitskaart ook voldoende. Dit kunt u navragen bij het Gemeentehuis afd. burgerzaken in uw woonplaats.Zorg altijd dat uw paspoort c.q. identiteitskaart bij vertrek nog minimaal drie maanden geldig is. Let wel: Iedere reiziger dient zelf zorg te dragen voor het in orde zijn van geldige grensdocumenten. Draag deze documenten bij u in uw handbagage.

Reservering Meerdaagse Reizen:

U reserveert een reis via een e-mail of telefonisch. Zodra de betreffende reis *doorgang vindt, ontvangt u een aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsformulier vult u in en stuurt u retour naar ons adres. Daarna volgt de factuur van betaling.

Reservering Dagtochten:

U reserveert een dagtocht via een e-mail of telefonisch. Zodra de betreffende dagtocht *doorgang vindt, ontvangt u ca. 14 dagen voor aanvang dagtocht de factuur van betaling. Deze betaling dient voor aanvang dagtocht te zijn voldaan. Op de factuur worden de opstapplaatsen en de vertrektijden vermeld.

Doorgang: Met een minimum aantal van 25 personen.

 

Betaling reis:

Volgende regels zijn van toepassing: Aanbetaling : Dit is 30% van de reissom Het restantbedrag dient vier weken vóór de aanvangsdatum van de reis te zijn betaald. Wij maken u er op attent dat u geen herinnering ontvangt voor de betaling van het restantbedrag. Indien u binnen vier weken voor aanvang van de reis hebt gereserveerd-geboekt, verzoeken wij u per omgaande het totale factuurbedrag over te maken.

ABN-AMRO / IBAN nummer:NL60ABNA 056 06 38 140 ten name van G&S Reizen

Reispapieren Meerdaagse Reizen:

Circa twee weken voor vertrek ontvangt u uw reispapieren met daarbij uw opstapplaats en de definitieve vertrektijd, alsmede de adressen en andere gegevens van de hotels waar u verblijft. Laat deze achter voor de thuisblijvers zodat zij u, in geval van nood kunnen bereiken. Tevens ontvangt u een kofferlabel. Vul deze duidelijk in en bevestig deze aan uw bagage.

Bagage:

U kent zelf uw bagage, let er dus goed op dat de chauffeur uw bagage in de bagageruimte plaatst en neemt u daarna plaats in de touringcar. Per persoon mag u één koffer van normale afmetingen meenemen en daarnaast wat handbagage.

Verzekering:

Neem geen risico’s, regel van te voren een goede reis- en ongevallen verzekering. Al vanaf enkele euro’s per dag bent u prima verzekerd. Indien u om dwingende redenen de reis moet annuleren, kunnen de kosten oplopen tot 100% van de reissom. Een reden te meer om een verzekering af te sluiten! Deze verzekeringen dient u zelf te regelen. G&S Comfort Reizen verzorgt geen reis en annuleringsverzekeringen. Wij verzoeken u deze af te sluiten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Preferenties:

Indien u bij een boeking een voorkeur (preferentie) opgeeft met betrekking tot uw reis, zoals bijvoorbeeld kamers naast elkaar of kamers zo laag mogelijk, dan zullen wij proberen dit te verwezenlijken. U zult begrijpen dat wij nooit kunnen garanderen dat uw voorkeur gehonoreerd wordt omdat wij afhankelijk zijn van de uiteindelijke dienstverlener, zoals de hotelier.

Overnachtinghotels:

Voor al onze hotels, waar wij gebruik zullen maken van overnachtinghotels, hebben wij kamers met douche en toilet gereserveerd. Bij het indelen van de kamers zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de door u opgegeven voorkeuren (zie onder preferenties). Door omstandigheden kan het voorkomen dat wij op de heen- en of terugreis van een ander overnachtinghotel gebruik moeten maken dan op uw reisbescheiden staat aangegeven.

’s Lands wijs, ’s Lands eer:

Een vakantie in het buitenland betekent kennis maken met andere mensen en gewoonten, een andere cultuur en een andere keuken Dit houdt in dat het altijd anders is dan thuis. Dit is natuurlijk één van de aantrekkelijke kanten van een vakantie, maar het is ook een aspect om rekening mee te houden.

Overmacht:

Het weer kan slecht zijn, de weg geblokkeerd door sneeuw of andere redenen kunnen er de oorzaak van zijn dat wij genoodzaakt zijn een excursie of een rondtocht te annuleren. U kunt er echter zeker van zijn dat in dat geval wij ons uiterste best doen om u een alternatief-programma te bieden.

Onvolkomenheden:

Wij willen alle moeite doen om uw vakantiereis probleemloos te laten verlopen. Mocht u ondanks onze inspanningen toch een onvolkomenheid constateren, aarzelt u dan niet dit aan de reisorganisatie of ter plaatse aan de chauffeur en-/of reisleider te melden. Wie weet kunnen wij dan uw probleem direct oplossen.

Medicijnen:

Recept mee! Natuurlijk zorgt u ervoor dat u voldoende medicijnen voor de gehele vakantie bij u heeft. Toch raden wij u aan een kopie van uw recept voor deze medicijnen mee te nemen, zodat u bij verlies of diefstal van uw medicijnen over het juiste recept beschikt om aan nieuwe aan te schaffen. Bewaar uw medicijnen in uw handbagage!

Dieet / Voeding:

Indien u om gezondheidsredenen op doktersadvies een dieet moet volgen of u heeft speciale voedingswensen, dan dient u dit bij uw boeking bekend te maken. Wij kunnen u niet garanderen dat uw dieet of voedingswens altijd correct wordt uitgevoerd, wij zijn afhankelijk van het dienstverlenende restaurant ter plaatse, maar doen ons uiterste best om dit voor u te realiseren.

Roken:

Op al onze reizen wordt er in de touringcar niet gerookt, voor de rokers zijn er genoeg stops om een sigaret, sigaar of pijp te roken.

Algemene voorwaarden:

Uitgebreide algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer gedeponeerd onder nummer: 18/2017 ter griffe van de Rechtbank te Den Haag.

Op verzoek worden deze voorwaarden u kosteloos toegezonden.

Inschrijving G&S Reizen vof. Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer: 08075094

G&S Comfort Reizen is onderdeel van G&S Reizen Vof.