Een gezellige Lady’s Day

€ 35,00 p.p. *

In Boskoop verzorgt Vander Kloostermode al vele jaren modepresentaties. Op locatie en op beurzen maar ook voor groepen 50-plussers die een gezellige Lady’s Day willen meemaken. De modeshow is inclusief koffie met gebak van de plaatselijke banketbakker, een geheel verzorgde lunch en een feestelijk advocaatje aan het einde van de middag. Er zijn extra leuke aanbiedingen tijdens de Lady’s Day! Als u nog op zoek bent voor een mooie creatie voor de komende kerstdagen, dan bent u misschien wel op het goede adres!

Vanaf de instapadressen gaat de rit rechtstreeks naar Boskoop. In de ontvangstruimte bij Vander Kloostermode wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Daarna volgt de modeshow met muziek. Een ladyspeaker zal tijdens haar presentatie u voorzien van alle informatie. De meerdere mannequins showen u eigentijdse, vlotte mode van bekende merken voor dames vanaf 55 plus. 

Vervolgens is er een lunch met belegde broodjes, een krentenbol, mandarijntjes, koffie en thee. Na de lunch kunt u eventueel de kleding bekijken en passen, de pasruimtes zijn ruim. De dames geven u geheel vrijblijvend, deskundig en persoonlijk advies. Ook is er gelegenheid voor een gezellige bingo. De middag wordt afgesloten met een lekker advocaatje met slagroom. Aan het einde van de middag arriveert u bij uw instap-uitstapadres. 

Deze dagtocht is inclusief:

  • Vervoer in een luxe touringcar
  • Koffie of thee met gebak
  • Modeshow met muziek en presentatie
  • Lunch 
  • Advocaatje met slagroom

De prijs van deze dagtocht is € 35,00 p.p.

Reserveren (per e-mail)