Reisbureau & Touringcarbedrijf G&S Reizen

De bedrijfsnaam G&S Reizen staat voor de ‘G’ van Gomes (Andries) en de ‘S’ van Stroop (Tjeerd), eigenaren van G&S Reizen Vof. Onder deze naam wordt vanaf 2002, samen met meewerkende echtgenotes, Bep Gomes-Willems en Trijnie Stroop-van de Bor, het bedrijf gerund. In 2012 is de reisorganisatie Comfort Reizen toegevoegd-/ondergebracht in G&S Reizen Vof, onder de naam: G&S Comfort Reizen.

Het bedrijf G&S Reizen:

Reisbureau en touringcarbedrijf G&S Reizen, heeft al vele jaren ervaring in het organiseren van dagtochten en reizen voor groepen, verenigingen, koren, ouderbonden, families, bedrijven etc. Of het nu gaat om een dagtocht, een meerdaagse reis of het huren van een luxe touringcar, bij G&S Reizen bent u aan het juiste adres. Wij gaan met u in overleg en uw dagtocht of reis wordt speciaal voor uw groep samengesteld, dit alles geheel naar uw wensen en uw budget! Kwaliteit staat hierbij voorop!

Dagtochten:

Heeft u iets te vieren, of wilt met uw groep of familie geheel onbezorgd een dag uit. Samen gezellig koffie drinken, dineren, een leuke excursie maken, of een bezoek brengen aan een mooie locatie én uiteraard wat zien van de omgeving, of misschien een speciale plek bezoeken waar u altijd nog een keer heen wilt? Heeft u geen inspiratie of ideeën, dan verzorgt G&S Reizen graag uw dag uit!

Meerdaagse reis:

Met uw groep, familie of bedrijf een aantal dagen naar het buitenland of ergens in Nederland verblijven? G&S wil u graag een compleet verzorgd programma aanbieden, inclusief vervoer, hotel, excursies, bezoeken e.d. Wij kennen in het binnen-en buitenland prima hotels, bieden mooie excursies aan (met of zonder gids) en weten schitterende natuurlandschappen te vinden. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een eigen invulling tijdens een reis, b.v. het bekijken van historische gebouwen, kerken en andere bezienswaardigheden. U kunt met ons alle kanten op!

Touringcarverhuur:

Een dag, of een paar dagen weg en op eigen interesse uw dagen invullen, maar heeft u niet genoeg capaciteit voor het vervoer van uw groep? G&S Reizen beschikt over luxe, comfortabele touringcars met ervaren chauffeurs. Door de moderne faciliteiten aan boord kunnen wij u tijdens de reis voorzien van vers gezette koffie, thee of koude dranken.

Wilt u meer informatie of een voorstel, bel of mail ons.
Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer: 0341- 35 58 89 of via de mail: [email protected]

Onze reizen en dagtochten worden uitgevoerd met Comfort-Class zitplaatsen.

“Comfortabele stoelen met meer beenruimte” .

Bezoek ook de site van G&S Reizen voor informatie en-/of inlichtingen: http://www.gsreizen.nl